Frissen Fejérből

2023.10.20. 20:32

Még Fásy Ádám is Novák Katalin fehérvári látogatásáról beszél (videó)

Az október 9-ei hét második felében, azaz már több mint egy hete, hogy Novák Katalin köztársasági elnök Fejér vármegyében járt.

Szanyi-Nagy Judit

Novák Katalin Róth Péter alpolgármester (balra) és Cser-Palkovics András polgármester (jobbra) társaságában a fehérvári belvárosban

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A többnapos látogatás Fehérvárcsurgót, Mórt, Sukorót, Dunaújvárost, Cecét, Sárkeresztúrt, Lajoskomáromot, Tabajdot és természetesen a megyeszékhelyet, Székesfehérvárt is érintette. Ez utóbbi helyszínen nemcsak a belvárosban és az ifjabb Ocskay Gábor Jégkorongcsarnokban, de a Munkácsy-kiállításon is járt Novák Katalin. Ezzel kapcsolatban tett közzé egy bejegyzést közösségi oldalán Fásy Ádám október 19-én, csütörtökön.

"Nagy megtiszteltetés ért minket a napokban, amikor Novák Katalin köztársasági elnök asszony Fejér vármegyei látogatása során megtekintette a világhírű magyar festőfejedelem, Munkácsy Mihály páratlanul gazdag életművének legszebb alkotásait, amelyeknek jelenleg a székesfehérvári Szent István Király Múzeum ad otthont. Mint a Munkácsy Alapítvány elnöke, ezúton is szeretnék köszönetet mondani munkatársaim és jómagam nevében, hogy a köztársasági elnök a sűrű programja közepette időt szánt a kiállításunk meglátogatására" – fogalmazott a műsorvezető.

Nézze meg a videót itt:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!