Sokan jöttek a hívó szóra

2024.04.15. 11:30

Nagy sikert hozott a töbörzsöki iskolabál

A sárbogárdi Töbörzsökön ismét megtörtént a csoda: megrendezték – immáron másodszor – a szülői munkaközösség szervezésében a Tavaszváró bált. Az iskola tornaterme megtelt érdeklődőkkel, akik nemes célért fogtak össze: a bál bevételéből a tantermeket és a konyhát szeretnék modernizálni, otthonosabbá tenni.

Kecskés Zoltán

Az iskola tehetséges diákjai műsorral hálálták meg a nemes összefogást, a fotón az intézmény énekkara.

Fotó: Szülők

A Sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola Szent István Tagiskolája a város szélén helyezkedik el Töbörzsökön, amely egy különleges hely, különleges diákoknak, ahol extra figyelmet fordítanak a papírral rendelkező, hátrányos helyzetű vagy egyéb megkülönböztetésben részesülő diákokra. Vezetője, Domjánné Dodonka Zita, aki az ott dolgozókkal együtt zászlajára tűzte ki a tehetséggondozást.

Domjánné Dodonka Zita igazgató asszony pohárköszöntőjében az összefogás erejéről, az álmok megvalósulásáról beszélt. 
Fotó: Szülők

Az estet igazgató asszony pohárköszöntője nyitotta meg, aki arról beszélt, hogy az álmok és valóság közötti távolságot csak a cselekvéssel lehet csökkenteni. A hálaadás számára mindennapos, mégis örült, hogy ennyi ember előtt mondhat köszönetet kollégáinak, munkatársainak és a szülőknek, valamint a Dunaújvárosi Tankerületi Központnak, hogy biztosította a helyszínt az eseményre.

Németh János – SZMK elnök szintén a köszönet és a hála hangján szólt az egybegyűltekhez.
Fotó: Szülők

A pohárköszöntőt Németh János – SZMK elnök folytatta, amiben a szervezés pozitív tapasztalatairól, a tavalyi bálból befolyt összegből megvalósult projektekről adott tájékoztatást, majd külön köszönetet mondott a hihetetlenül sok tombolafelajánlásért és mindazoknak, akik bármilyen formában segítették ennek az estének a létrejöttét. A bálon a térség országgyűlési képviselője, Varga Gábor is tiszteletét tette.

A Töbörzsöki Táncoló Talpak- is megcsillogtatták tehetségüket.
Fotó: Szülők

Ezt követően a diákok műsora következett a Töbörzsöki Táncoló Talpakkal és az iskola énekkarával. Felkészítőtanáraik: Domjánné Dodonka Zita és Horváth Réka. Természetesen a finom vacsora sem maradhatott el, amelyet a Korona Étterem biztosított. A mulatság hajnalig tartott, mindenki nagyon jól érezte magát. 

A töbörzsöki iskola tornaterme megtelt érdeklődőkkel, készültek a fotók és a videók a diákok ünnepi műsoráról.
Fotó: Szülők

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában