Bélápapusztára látogatott Novák Katalin

2023.10.14. 13:05

Szombat reggel Tabajd mellett pattant nyeregbe a köztársasági elnök (galéria)

Novák Katalin, köztársasági elnök péntek este a székesfehérvári belvárosban tett sétával zárta kétnapos, hivatalos Fejér vármegyei látogatását. Szombat reggel Tabajdon, lovaglással indította a napot.

Borsányi Bea

Novák Katalin mintegy fél órát lovagolt

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az elnökasszony visszatérő vendég a Tabajd melletti Bélápapuszta Lovasközpont és Fogadóban, ahová rendszeresen jár lovagolni. Szombat reggel is ezzel kezdte a napot. A területen gazdálkodó, öt gyermeket nevelő Jarmy család nagy örömmel fogadta a kicsivel 8 óra után érkező Novák Katalint, aki ezúttal szüleivel együtt érkezett Bélápapusztára, ahol Tessely Zoltán, országgyűlési képviselő is jelen volt. A rövid beszélgetést követően az elnökasszony átkefélte, majd felszerszámozta az istállóban várakozó 13 éves Géniuszt, akinek hátán rendszeresen lovagol. A munkában a 23 éves Jarmy Vince volt a segítségére, aki nem mellesleg, korosztályában nemzetközileg is jegyzett díjugrató és aki szombat délelőtt a lovaspályán is csatlakozott az elnökasszonyhoz. 

A mintegy fél órás lovaglást követően Novák Katalin körbejárta a gazdaságot is, ahol többek között megtekintette csirketenyészetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában