Frissen Fejérből

2023.10.20. 13:30

Megtartották a fénypróbát: október 23-án nemzeti színekbe öltözik az Alba Aréna

Székesfehérvár épületei nem először "öltenek" a megszokottól eltérő színt egy-egy nemzeti ünnephez, megemlékezéshez vagy világnaphoz kapcsolódva.

Szanyi-Nagy Judit

A próba megvolt, október 23-án este bárki élőben is megnézheti a díszkivilágítást

Fotó: Market Építő Zrt. - Market-csoport közösségi oldal

A belváros szívében álló Városháza tündökölt már rózsaszínben – felhívva a figyelmet a mellrák elleni harcra és hirdetve 2020-ban a Fehérvárra érkező Giro d'Italia kerékpáros versenyt – és trikolórban is, amely sorhoz korábban a sóstói stadion is csatlakozott, amikor kék színével a gyermekjogok világnapjára, a gyermekjogi egyezményre emlékeztetett, valamint amikor a visegrádi négyek magyar elnökségének jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Ezúttal, október 23-án az épülő, de már teljes magasságában álló Alba Aréna változik át egy éjszakára: nemzeti színekbe öltöztetik az épületet az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékezve.

"Megtartottuk a fénypróbát a székesfehérvári Alba Arénánál, ami kétségtelenül roppant látványos jelenség!" – ajánlják a különleges alkalmat az emberek figyelmébe a kivitelező Market Építő Zrt. - Market-csoport közösségi oldalán, ahol egyben azt is ígérték: aki élőben nem tudja megnézni a díszkivilágítást, azt egy videón keresztül megcsodálhatja majd.

Emlékeztettek: a multicsarnok építési munkálatai az év végén befejeződnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában