Arcanum

2024.04.20. 19:00

Fejér évfordulós emlékei

Szabó Róbert

Győztek az ARAK-os lányok...

„Szombaton 11 órakor dördült el az a startpisztoly, amely az idén második alkalommal megrendezett Maraton-váltó ob kezdetét jelezte. A több száz versenyző részvételével, kiváló útvonal-biztosítással megrendezett viadalon a felnőtt nők váltói az Albatherm Kupa megszerzésének reményében álltak rajthoz. Győzött a Bp. Honvéd együttese a BVSC és a Csepel előtt, a Hunyadi DSE csapata ötödik lett. A felnőtt férfiaknál a Gázszer Kupáért folyó küzdelemben a BVSC hajrá embere lépte át elsőnek a célvonalat, őt az UTE és a Bp. Honvéd versenyzője követte. A 79-80-as születésű atléták viadalában a lányoknál a Szatmári Adrienn—Tapodi Anett— Fiala Amanda— Megyesi Dóra összeállítású ARAK „A” váltó az első helyen végzett a Csepel SC és a VEDAC csapatai előtt. A fiúknál a Csepel SC mögött a Hunyadi DSE váltója szerezte meg a második helyet, tagjai Őze Gábor, Csik Gábor,Durovics Gáborés Vojtkó Istvánvoltak. Az Energotherm Kupáért folyó küzdelemben az ifjúsági kategóriában a férfiaknál az UTE győzött a KSI és a Nyíregyháza előtt, a nőknél pedig a VEDAC váltója léphetett a dobogó felső fokára az FTC együttesét megelőzve. A McDonald's Kupában az ARAK-os lányok hatodikak, a fiúk pedig ötödikek lettek" – számolt be a maraton-váltó országos bajnokság eredményeiről a Fejér Megyei Hírlap 1994. április 19-én.

Edzők, akik jöhetnének... 

A Parmalat FC 1994 áprilisában vezetőedző nélkül maradt. Nagy kérdés volt, hogy ki pótolhatja a posztjáról lemondó Hartyáni Gábort. A Fejér Megyei Hírlap 1994. április 19-én a következőképp számolt be az edzőkérdésről.

„Most, hogy vezetőedző nélkül van pillanatnyilag a Parmalat FC, nyilván sokan tippelnek arra, hogy ki, illetve kik jöhetnek számításba. Nos a teljesség igénye nélkül összeállítottunk egy listát azokról az edzőkről, szóba jöhető volt NB I-es játékosokról, akik szintén szóba jöhetnek, mint edzők, de olyanok is szerepelnek, akik jelenleg dolgoznak, de nem mint vezetőedzők. Természetesen ez csupán játék a nevekkel, a klub döntését semmiképp nem befolyásolja. Íme néhány név: Tornyi Barnabás, Glázer Róbert, Csongrádi Ferenc, Csuhay József, Kovács Ferenc, Gazsó Illés, Haász Sándor, Ilaász László, Kiss László, Szűcs Lajos, Mucha József, Szentmihályi Antal, Burcsa Győző, Muzsnay Zsolt."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában