Frissen Fejérből

2021.12.13. 16:00

Misztikus film készült Isztiméren, Pásztor Balázs fogyatékkal élőknek hozott létre társkereső oldalt - Ezeket olvasták múlt héten

Csokorba szedtük az elmúlt hét legolvasottabb cikkeit.

feol.hu

Sötét titkokat rejt az isztiméri erdő

Forrás: a stúdió

1. Megosztja az embereket a szedreskerti incidens

A közelben lakókat is megosztja a szedreskerti incidens. Vannak, akik a kutyásokat védik, míg mások a nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedő férfi pártját fogják. A történtekről a környékbeli kutyások véleményét is megkérdeztük. Olvassa el, IDE kattintva!

2. Kóbor Jánost a Vidi és a zene hozta Fehérvárra

Kóbor János, az Omega zenekar elhunyt frontembere Fradi-drukker volt, de rajongott a hetvenes-nyolcvanas évek Videotonjáért. Topi atya egy rögtönzött vacsorán ismerte fel, hogy miközben már életében legendává vált, közvetlen ember volt. Lapunknak Tieber László és Tóth Tamás emlékezett meg róla. 

3. Misztikus film készült az isztiméri erdőben

Az elmúlt hónapok során egy magyar, angol, amerikai és norvég koprodukcióban készülő, egész estés misztikus filmet forgattak Isztiméren, Veszprémben és Magyarpolányban. Nézze meg videónkat, IDE kattinva!

4. Nyolc Fejér megyei település is napelemparkot szeretne telepíteni

Ez korántsem olyan egyszerű, ugyanis sok kritériumnak kell megfelelni ahhoz, hogy a terv megvalósítható legyen. Nyolc település vezetője kereste meg Törő Gábor országgyűlési képviselőt, hogy támogassa őket legújabb fejlesztési terveikben. A szóban forgó községek napelemparkot szeretnének telepíttetni, köztük többen nagybefektetőkkel, ám a jelenlegi megyei rendezési terv ezt nem teszi lehetővé, különösen azért nem, mert a három község, Isztimér, Balinka és Csór nagyon komoly felületű parkokról álmodik. Ezek jelentős adóbevételhez juttathatnák a településeket.

5. A bicskei Pásztor Balázs fogyatékkal élőknek hozott létre társkereső oldalt

Pásztor Balázs alig három éve lépett a damaszkuszi útra – a fogyatékkal élőknek létrehozott társkereső oldal után beleásta magát a „témába”. Azóta másként látja a világot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában