tündérszépek 2021

2021.01.05. 14:53

Szeretnél felejthetetlen élményekkel gazdagodni? Török Tímea szerint ne habozz, jelentkezz!

Már elindult a jelentkezés a Tündérszépek 2021-es versenyére. Ragadd meg az alkalmat és jelentkezz te is!

feol.hu

Fotó: Pintácsi Viki Photography

Immár harmadik alkalommal hirdetjük meg a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek.

A 2019-es Tündérszépek verseny Fejér megyei fordulójának győztesét, Török Tímeát kértük meg, hogy emlékezzen vissza néhány fontosabb momentumra, mesélje el, hogyan élte meg a versenyt.

Fotó: Pintácsi Viki Photography

A Tündérszépek szépségversenyre a családja és barátai biztatására jelentkezett, amit azóta sem bánt meg. Hatalmas volt az öröm, amikor megtudta, hogy beválogatták, izgatottan várta a fotózást, amit végig nagyon élvezett.

- Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt – emlékezett vissza.

A versenyt nagyon szorosnak és éppen ezért roppant izalmasnak találta, így hihetetlen boldogság töltötte el, mikor megtudta, hogy megnyerte a megyei fordulót. Azóta is jó szívvel gondol vissza a Tündérszépekre, és szeretne mindenkit arra biztatni, hogy ne féljenek kipróbálni magukat a szépségversenyek világában.

- Ha Te is szeretnél felejthetetlen élményekkel gazdagodni, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni még ma! – zárta bátorító gondolatait Török Tímea.

Add meg magadnak az esélyt, hogy felfedezzenek a 10 millió forint összdíjazású szépségversenyünkön! Jelentkezz saját portfólióval, vagy kérj profi fotózást! Jelentkezni a www.tunderszepek.hu oldalon tudsz!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában