Ünnepség

2024.05.23. 11:56

Pünkösdi király- és királyné választás Zámolyon

Az immár több mint 25 éve a székesfehérvári Felsővárosi Közösségi Házban működő „Nem csak a húsz éveseké a világ” nyugdíjas klub minden évben megtartja hagyományos pünkösdi ünnepségét.

Feol.hu

Azokat választják meg, akik sokat tesznek a klub érdekében

Fotó: Bíróné Fehér Sára

Természetesen az idei rendezvény sem maradhatott el május 18-án, szombaton, pünkösdkor Zámolyon.

Bognár Mária Anna klubvezető köszöntötte a szép számban megjelent tagságot. Elmondta, hogy ezúttal is megtartják a pünkösdi király- és királyné választást, a hagyományok szellemében. Azokat választják meg, akik sokat tesznek a klub érdekében. Ismertette, hogy miből is áll a választás, és milyen jogaik lesznek egy évig a megválasztottaknak.

Ezúttal Csató József újságíró nyerte el a pünkösdi király címet és Török Józsefné lett a pünkösdi királyné. A díszes koronát, a királyné koszorúját, virágcsokrát maga a klubvezető készítette el, az oklevelekkel együtt.

Bognár Mária Anna klubvezető elmondta, hogy a következő nagyszabású rendezvényük a székesfehérvári Felsővárosi Közösségi Házban július 27-én, szombaton lesz, ekkor tartják a jubileumi, immár a huszadik Anna bált, Szépkorúak Szépe választással egybekötve, amelyen szívesen látják nem csak a tagságot, hanem más klubok tagjait és az érdeklődő vendégeket egyaránt.

A nagy sikerű zámolyi ünnepség vacsorával és zenés, táncos rendezvénnyel zárult.

Szerző: Csató József

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában