Elévülhetetlen érdemeket szerzett

2024.05.24. 08:00

Rangos elismerésben részesült Madár Imre

Megtartotta éves küldöttgyűlését a Magyar Kézilabda-szövetség, az Alba Regia KSE tiszteletbeli elnöke az MKSZ Érdemérem kitüntetését vehette át május 17-én a fővárosban.

Krebsz András

Fotó:  Nagy Norbert / FMH-archív

A város kézilabdázásának megmentésében oroszlánrészt vállaló 75 éves szakembert – aki játékosként a Honvéd Szondi és a Máv Előre mezeiben ontotta a gólokat, edzőként pedig számos csapatot irányított – a Fejér Vármegyei Kézilabda Szövetség terjesztette fel a díjra, amit az MKSZ elnökségének döntése alapján Madár Imre mellett Bardóczy Gábor, Gulyás István, Kiss György és Varga János vehetett át.

– Váratlanul ért a kitüntetés, ezért még jobban örültem neki. Jól esett, hogy elismerik, amit a magyar kézilabdázásért tettem – mondta a válogatott játékosok sorát kinevelő, az ARKSE alapításában elévülhetetlen érdemeket szerző Madár Imre, aki tavaly májusban vonult vissza az aktív sportélettől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában