Utánpótlás

2024.05.15. 18:51

Egy vereség, egy döntetlen

Az Alba Fehérvár KC U19-esei a Dunaújváros ellen buktak, az NB II-es csapat pedig a hajrában vesztett pontot a Sárvár ellen.

Szupkai Gábor

Madár Gabriella most nem nagyon örülhetett

Fotó: albakezi.hu

Az U19 III. osztályban az első félidőben még tartották magukat a fehérvári lányok, de a szünet után meglépett a DKKA. A csapat legközelebb a Szekszárd ellen játszik, de az ötödik helyről már matematikailag sem tudnak feljebb lépni.  
U19 III. osztály, F-csoport, 21. forduló:
Dunaújvárosi KKA  – Alba Fehérvár KC 30-20 (14-12)
Alba: Cövek, Pajor, Zombori (kapusok), Siklodi 6 (1), Bordács 4 (1), Grenyovszky 4, Pintér 3, Szabó 2, Hajnal 1, Deák, Gyarmati, Kertész, Miszi, Szili, Szuna. Edző: Gáspár Gabriella
– A vereség ellenére büszke vagyok a lányokra, a folyamatos szurkolói szidalmak ellenére  végig a meccsre koncentráltak. A pontatlan támadásainkat lerohanásokkal büntette az ellenfél, ez okozta a vereséget – mondta Gáspár Gabriella, a csapat edzője. 

Az NB II-es csapat hazai pályán öt másodperccel a vége előtt kapott hetesgóllal végzett döntetlenre a Sárvár ellen. 

NBII, Észak-Nyugat, Felsőház
Alba Fehérvár KC – Sárvárfürdő Kinizsi SE 32-32 (20-15)
Alba: Beszteri, Tóth (kapusok), Czenki 12 (7), Flatsker 5, Csibi 3, Kertész 3, Fojtyik 2, Németh 2, Takács 2, Gergály 1, Mester 1, Paizs 1, Lukács, Szabó. Edző: Madár Gabriella

– A szerdai, számunkra létfontosságú, győztes U19-es mérkőzés után sokkal többet kaptam ma a csapattól, mint, amit vártam. Így, bár egy szerencsétlen eseménnyel a végén kiegyenlített az ellenfél, teljesen elégedett vagyok a mai hozzáállásunkkal és a teljesítményünkkel. Azt gondolom, hogy az érettségi hetében, és fontos hétközi mérkőzés után ez a döntetlen győzelemmel ér fel – nyilatkozta Madár Gabriella, az Alba Fehérvár KC NB II-es csapatának edzője. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában