Tizennégy éve ment el Kulcsár Anita

2019.01.22. 23:10

Kötelező pontok, szomorú apropó

Újabb csonka fordulót rendeznek szerdán a K&H női kézilabda NB I-ben, a tabellán kilencedik Dunaújvárosi Kohász csapata a kiesés ellen harcoló, tizenkettedik Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára 18.30-kor.

Nagy Péter

Kulcsár Anita 14 évvel ezelőtt távozott közülünk

Fotó: MW

György László lányai legutóbb egy fordulatos mérkőzésen szenvedtek 25-24-es vereséget a Debrecentől, a hazai fiaskóval pedig nem sikerült felzárkózni a középmezőnyhöz. Sajnálatos jubileumról számoltak be az újvárosiak közösségi oldalukon: a napokban volt 14 esztendeje annak, hogy Kulcsár Anita, a Dunaferr és a Cornexi-Alcoa válogatott világklasszis beállója közúti balesetben elhunyt. A DKKA nem számíthat sétagaloppra, a hazaiaknak is ugyanolyan égetően szükségük van a pontokra a bentmaradásért folytatott ádáz küzdelemben.

Kulcsár Anita 14 évvel ezelőtt távozott közülünk
Fotó: MW

Szekerczés Lucáék eddig 11 meccset – a ligában a legkevesebbet – játszottak, egy jó szériával akár a dobogó közelébe is odaférhetnek, ehhez azonban Óváron is nyerniük kell.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában