A színpadtól egészen az objektívig

2020.01.25. 07:05

Elkapott pillanatok, természeti szépségek: Hullan Zsuzsa fotóiból nyílt kiállítás Fehérváron

Hullan Zsuzsa színésznő fotóiból nyílt kiállítás a Vörösmarty Színház emeleti galériájában.

Héjj Vivien

Hullan Zsuzsa kiállítását színésztársa, Hirtling István nyitotta meg a Vörösmarty Színház galériájában

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A harminchat képet felvonultató kiállítást Hirtling István nyitotta meg. – Amikor egy színész, aki a színpadról a közönség elé lép, és egy egészen másfajta műfajban mutatkozik meg, az egy nagyon jelentős pillanat. Az objektív mögött egy olyan női szempár áll, melynek minden jó tulajdonsága és képessége sugárzik a képekből – fogalmazott a színművész. A kiállításon Hullan Zsuzsa női, színésznői, anyai szemével láthatjuk a világot.

A színésznő számára a fotózás szerelem. – Én szerelmes vagyok belé, és remélem, hogy ő is viszontszeret engem. Mindig is szerettem meglátni pillanatokat, olyan képeket, amiken valami miatt el lehet gondolkodni, melyek mellett nemcsak elszaladunk, hanem amikbe bele lehet helyezkedni, el lehet morfondírozni rajta, hogy mi is lehet annak a története. Hasonlóan, mint amikor az ember kap egy karaktert, és elkezd kibontakozni benne egy egész élettörténet, ugyanezt szeretem a képekben is. Szeretném, ha képeim egy múló pillanatnál többek lennének, nyomot hagynának.

Hullan Zsuzsa kiállítását színésztársa, Hirtling István nyitotta meg a Vörösmarty Színház galériájában
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az itt kiállított fotók húsz év munkáját foglalják össze. Mély érzelmeket közvetítenek, a természeti jelenségeket és a hétköznapi pillanatokat lenyűgöző képekben tárja elénk minden egyes fotó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában