Programajánló

2024.04.08. 17:00

Hétvégén rendezik meg a VII. Jótékonysági Székesfehérvári Székely Bált – íme a részletek

Az idei a hetedik alkalma annak, hogy megrendezik a Juhász László alapította Székely Bált, amelynek ezúttal is a Mercure Hotel Magyar Király ad otthont.

Déri Brenda

Jobbra Juhász László, alapító. Balra Szili Csaba Gergely, kommunikációs vezető.

Fotó: Déri Brenda / FMH

Ahogy azt korábban is írtuk a nagyszabású jótékonysági rendezvény célja a kárpátaljai magyar közösségek megsegítése, illetve az, hogy a székesfehérváriak jobban megismerjék a székely kultúrát. 

Az április 13-án, szombaton megrendezésre kerülő bálról Juhász László, alapító a hétfői sajtótájékoztatón elmondta: a jótékonysági bálon befolyt összeggel a Máréfalváról érkező Rozetta Néptáncegyüttes munkásságát, valamint egy 1920 előtt alakult kárpátaljai nyomtatott lap, a Kárpáti Igaz Szó fennmaradását támogatják. 

Az est fellépőiről már Szili Csaba Gergely, kommunikációs vezető beszélt. A házigazda idén is Berecz István, a Fonó Budai Zeneház népzenei művészeti vezetője lesz. Fellép továbbá a fent említett Rozetta Néptáncegyüttes és érkezik még Vadkerti Imre, a Kormorán együttes népszerű énekese. 

Jegyek korlátozott számban még kaphatók. 

Információk pedig itt érhetők el.


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában