Április 13.

2024.03.22. 18:00

Hamarosan jön a VII. Jótékonysági Székesfehérvári Székely Bál!

Április 13-án ismét megrendezésre kerül a jótékonysági célú városi rendezvény, melynek fővédnöke Cser-Palkovics András polgármester és Vargha Tamás országgyűlési képviselő.

Déri Brenda

Fotó: FMH-archív

A rendezvény célja igen nemes: a kárpátaljai magyar közösségek megsegítésére gyűjtenek a szervezők. Ehhez várják továbbra is a támogatók, a szponzorok és a lakosság segítségét. 

A bált szervező VÁLASZ – Független Civilek Fehérvárért Egyesület idén is színvonalas programkínálattal büszkélkedhet, ugyanis a hangulatot a megyében igen népszerű Viking zenekar biztosítja. De a további fellépők között lesz Vadkerti Imre, a Kormorán együttes népszerű énekese és a Rozetta Néptáncegyüttes Máréfalváról. Az est műsorvezetője pedig Berecz István. 

Ahogy említettük az esemény fővédnöke Cser-Palkovics András polgármester és Vargha Tamás országgyűlési képviselő, illetve védnöke még Deák Lajosné, a család- és nemzetpolitikai ügyek tanácsnoka is.

A Székely Bál április 13-án, szombaton 19 órakor kezdődik a a Mercure Hotel Magyar Királyban.

Aki támogatná a jótékonysági rendezvényt vagy részt venne rajta, azt április elejéig még jelezheti a [email protected] e-mail címen vagy a 06/20-251-9113-as telefonszámon.

Bővebb információ pedig itt érhető el: https://www.szekelybal.hu/


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában