Egy jó hír hétvégére

2024.01.07. 18:16

Mind a hét kidobott, aztán szeretetben nevelt "mudimix" kölyök gazdisodott

Horváth-Buthy Lilla

Csodálatos mudikeverék kiskutyáknak örülhetnek a gazdik.

Fotó: Herosz Állatotthon közösségi oldala

Sokszor foglalkozott a feol.hu azokkal a mudikeverék kiskutyákkal, akiket Szabadbattyán határában valaki halálra ítélt: alig pár naposan szakította el őket anyjuktól, s dobta ki őket oda, hol csak a halál várt rájuk. Szerencsére állatbarátok nem hagyták veszni őket, kik a kósza véletlennek köszönhetően megtalálták, majd a Herosz Állatotthon oltalmába helyezték őket. A Fekete-családhoz kerültek, Jani "pótpapa" és Bori "pótmama" pedig élettel teli, egészséges és boldog kiskutyákat "faragtak" belőlük. 

S immár elérkezett az a nap is, hogy bejelenthetjük: immár mind a hét darab kiskutya megtalálta álmai gazdiját, "kirepültek" a nevelőcsaládtól. Otthonra leltek. S talán azt is elárulhatjuk, amit kommentben a büszke pótpapa, Fekete János írt meg: "Jól el lettek szórva! Halásztelek, Balatonmáriafürdő, Őrség, Nagyvenyim, Sukoró, Székesfehérvár. Fél országot a Fehérvári Állatotthon kutyái boldogítják!"

Ahogy honlapjukon, a bejelentő posztban írták szombaton: "Ma az összes mudimix kiskutya gazdisodott! Szeptember végén tett ki valaki hét gyönyörű mudimix kiskutyát a havasesőbe, mama nélkül, kiket aztán Janipótpapi felnevelt. Egy szeptemberben kezdődő nehéz, ámde gyönyörű folyamat zárult ma le teljes sikerrel, ami nagy-nagy örömet okoz a lelkünknek! Ezért érdemes dolgozni, az ilyen élmények erősítik a hitünket. Köszönjük minden kedves örökbefogadónak, hogy eljöttek a  kicsikért, és boldog gazdis éveket kívánunk nekik. Ezen a videón éppen Vivit csókolgatják a kiskutyák."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában