Várják a leendő gazdijukat

2023.12.09. 20:00

Aranyosak, nagyok, elevenek a Szabadbattyánnál talált kutyák (videó)

Büszkén veszi lajstromba Fekete János a gondozásában levő mudimix kiskutyákat: kétnapos kutyababákból így lettek egészséges, nagy és boldog bundások.

Horváth-Buthy Lilla

Csodálatos mudikeverék kiskutyáknak örülhetnek a gazdik.

Fotó: Herosz Állatotthon közösségi oldala

Szeretet, törődés, biztonság: ez a triumvirátus sajnos nem járt alanyi jogon ezeknek a kutyusoknak. Születésük után közvetlenül elszakították őket anyjuktól, majd kidobták őket Szabadbattyán határában. Erről itt írtunk bővebben, ahogy arról is, hála az állatvédőknek, kik megtalálták, és hála a Herosz Fehérvári Állatotthonnak, kik a segítségükre siettek, megmenekültek a biztos haláltól. És persze hála a befogadó Fekete családnak is, hiszen ők voltak azok, akik 3 óránként etették, gondozták, melengették a védtelen kiskutyákat, éjjel-nappal. 

Így lettek mára életerős, gazdára váró mudik. A minap videót osztott meg róluk a Herosz közösségi oldalán. Ebből kiderül, az egyik kiskutyát terelőnek választotta ki leendő családja, és a hét kiskutyából rajta kívül még egy "gazdisodott". De öten várják még, hogy jelentkezzenek értük. Mutatjuk a videót, amin épp Jani pótpapát zsongja körül az öt mudikeverék, simogatásra várva.

A kiskutyák ideiglenes örökbefogadói szerződéssel elvihetők. Jelentkezni itt, a Fehérvári Állatotthon Facebook oldalán lehet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában