Elkészült az óvoda és mini bölcsőde épülete

2024.01.09. 17:30

Elkészült a sukorói óvoda: bárki megnézheti belülről is

Elkészült a sukorói óvoda és mini bölcsőde: a helyi érdeklődőket hívják az impozáns, vadonatúj épület bejárására.

S. Töttő Rita

Forrás: Sukorói Kulturális Intézmények facebook oldal

„A település történelmének eddigi legnagyobb beruházása” –  így jellemezték a 715 millió forintos költségvetéssel épülő sukorói óvoda és mini bölcsőde projektjét az épület alapkőletételén 2022 júliusában, amelynek befejezésére és az intézmény megnyitására nagyon sok helyi család várt már. Az épület munkálatai folyamatosan haladtak, ez jól látható volt a sukorói főút mellett épülő impozáns házon. Mögötte pedig zajlott a település természeti értékének, a sukorói andezittelérnek a megmentése és látogathatóvá tétele.

A sukorói önkormányzat most bejelentette: elkészült az óvoda és mini bölcsőde épülete. És ezt egy szokatlan, de annál nagyszerűbb lehetőséggel hozta a helyi lakosság tudtára: január 11-én csütörtökön 14 és 18 óra között, illetve január 12-én pénteken délelőtt 8 és 11 óra között lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek az új épület bejárására. Ezekben az időpontokban tehát kinyílik az óvoda kapuja, bárki körbe nézhet a vadonatúj, velencei-tavi panorámás épületben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában