Hallgassa meg!

2023.06.16. 16:00

Feol Podcast - Csökkent a balesetek száma a megye útjain - Vendégünk Sebestyén Mária rendőr alezredes

Csatlakozz! Névvel indított országos kezdeményezést a rendőrség, amelyhez a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott. Az akció lényege, hogy felhívják a figyelmet a biztonsági övek használatának fontosságára. Többek között erről is beszélgettünk Sebestyén Mária rendőr alezredessel, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjével.

Baráth Eszter

Forrás: police.hu

A szakember úgy fogalmazott, sajnálatos módon Magyarország jelentősen elmarad a legfejlettebb közúti közlekedésbiztonsággal rendelkező európai országokban tapasztaltakhoz képest. Sebestyén Máriával a legjellemzőbb szabálysértésekről és baleseti szituációkról is beszélgettünk. A rendőr alezredes pozitív eredményekről számolt be, hiszen mint mondta, az előző év hasonló időszakéhoz képest több mint 7 százalékkal csökkent a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek száma a vármegye útjain 2023. első öt hónapjában.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában