Frissen Fejérből

2024.05.25. 16:53

Mozgalmasan telt a kisfaludiak hétvégéje

Gyereknapra és piknikre várták a városrészben élő családokat a Kisfaludi Közösségi Házba és a sportpályára. Egész nap ingyenes programokkal készültek az érdeklődőknek: játékokkal, arcfestéssel, zenés-mesés színpadi műsorral és szórakoztató koncertekkel.

Gombor Lili

Kisfaludon a szombat a gyerekeké volt

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

"Az ifjú cirkuszi akadémisták halált megvető bátorsággal lépkedtek a föld fölött lebegő kötélen, ügyeskedtek a hullahopp karikákkal, pillangók szálltak az udvarban, míg a bátrabbak a kerékpáros ügyességi bemutatón vállaltak fontos szerepet a sportpályán. A legkisebbek addig a ház hűvös falai között ringatóztak szüleik ölében, Horváth Irma zenei kíséretében" – írta meg az ÖKK közleményében. A Kisfaludi pikniken részt vett Cser-Palkovics András polgármester, Róth Péter alpolgármester és Horváth Miklós Csaba, a városrész önkormányzati képviselője.

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A színpadon délután a Lélekmadár című, az elfogadásról szóló interaktív családi előadást láthatta a közönség, majd 18:00 órakor Bíró Csongor Vitéz ének-gitár produkcióval érkezett a színpadra, tőle magyar és külföldi slágereket hallhatott a közönség. A folytatásban a Vörösmarty Színház művészei, Váradi Eszter Sára és Keller János operettslágerekkel lépett színpadra. A sportpályán 18:00 órakor a Hórihorgas Hujákolók gólyalábas előadásával köszöntek el a kicsiktől. A rendezvényt a Coco Loco zenekar latin fiesta partyval zárta.

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A művelődési ház kertjében varázslatos cirkuszi akadémia nyílt, ahol ugrálóvár, óriásbuborék-játszó, arcfestés várta a gyerekeket, de homokkép készítésre, valamint ólomkatona-öntésre is volt lehetőség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában