Lassabb haladás

2023.06.24. 17:53

A katonai konvoj már elhagyta az M7-es autópályát

Nem az első alkalom – és valószínűleg nem is az utolsó – volt a mostani: több harci, katonai járművel találkozhattunk az M7-esen.

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Június 24-én, szombaton az előre jelzett információk szerint katonai menet haladt át hazánk egyik legforgalmasabb autópályájának Fejér vármegyei szakaszán. Lapunk munkatársa 15.30 óra környékén, az M7-es sztráda velencei, Északi Strandhoz közeli lehajtója felé haladva kapta lencsevégre a külső sávban közlekedő gépjárműveket. A menetet az MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái hajtották végre.

Tapasztalataink szerint a közlekedésben különösebb fennakadást nem okoztak, noha a másik két sáv forgalma egy rövid szakaszon kicsit lassabb lett. A Magyar Honvédség kérte is a lakosságot: a menetoszlopokat a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg! A "menetelés" legkésőbb 22 órakor ér véget; az M7-es után az M0 autópálya – M5 autópálya – M43 autópálya – 47. számú főút – Hódmezővásárhely útvonalon haladnak a katonák.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában