Közérdekű

2023.06.23. 16:13

Figyelem, harci járművek menetoszlopa várható szombaton a 8-as főúton é az M7 autópályán is!

A Honvédelmi Minisztérium adta ki a tájékoztatást , mely szerint szombaton több harci, katonai járművel találkozhatunk Fejér vármegyében is.

Házi Péter

Fotó: Matey István / Hajdú-Bihari Napló (Illusztráció!)

A közlemény szerint az MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái június 24-én, szombaton 13 és 22 óra között katonai menetet hajtanak végre Az említett időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló menetoszlopokra kell számítani az Újmajor - Veszprém Északi körgyűrű - 8. számú főút - M7 autópálya - M0 autópálya - M5 autópálya - M43 autópálya - 47. számú főút - Hódmezővásárhely útvonalon. Ez tehát azt jelenti, hogy Fejér megyén a 8-as főút és az M7-es autópálya használatával vonulnak majd át. 

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A honvédség arra törekedik, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét kérik, előre is köszönik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában