Frissen Fejérből

2022.07.19. 17:00

Átvette címzetes főjegyzői címét Venicz Anita

Kedden délelőtt ünnepélyes keretek között vehette át Venicz Anita, Sárbogárd jegyzője címzetes főjegyzői címét a Belügyminisztériumban.

Kecskés Zoltán

Venicz Anita: Nagyon boldog és egyben büszke voltam a díj átvételekor

Forrás: VA

A megtisztelő címet Orbán Viktor miniszterelnök adományozta tartósan kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Fejér megye negyedik legnépesebb, a Dunántúl legnagyobb területű település jegyzőjének, akinek az elismerést Dukai Miklós, az önkormányzatokért felelős államtitkár adta át. Ezzel a címmel a jegyző asszony egy nagyon szűk klubhoz csatlakozhatott, így érthetően nagyon boldogan nyilatkozott portálunknak.

– Nagyon megtisztelő, hogy a szakmám legmagasabb kitüntetését ma átvehettem másik három kollégámmal együtt. Boldoggá tesz, hogy városomat és megyémet képviselhettem ezen a jeles alkalmon, ami hatalmas motivációt is jelent számomra a jövőre nézve. Köszönöm családomnak, a képviselő-testületnek, a Fejér Megyei Kormányhivatalnak, Varga Gábor országgyűlési képviselőnek, hogy méltónak találtak erre a címre.

Venicz Anita hatósági ügyintézőként kezdett annak idején dolgozni a Sárbogárdi Polgármesteri Hivatalban. Akkor még nem tudta, hogy valóban a közigazgatásban szeretne tevékenykedni, majd a ranglétrán felfelé haladva aljegyzői pozícióba került. Ezt követően egy négyéves kitérő következett, amikor ügyvédként tevékenykedett, majd Sükösd Tamás, Sárbogárd polgármesterének felkérésére pályázta meg a jegyzői állást, amit 2011. április 13-a óta tölt be a városban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában