Frissen Fejérből

2021.06.18. 07:30

Idén is lesz Színötös!

A Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu idén is meghirdeti a népszerű Színötös pályázatot.

FMH

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Bemutatjuk azokat az általános iskolás Fejér megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2020/2021-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

Jelentkezni kizárólag a www.feol.hu/szinotos oldalon lehet az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével. Jelentkezéseket az alsó tagozatos gyermekeknél szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Fontos, hogy az adatlapot hiánytalanul töltsék ki a szülők. Az űrlap a feol.hu-n elérhető, a jelentkezési határidő: 2021. július 10. A színötös tanulók portréit a feol.hu-n és a nyomtatott Hírlapban is megjelentetjük. Arra biztatjuk a diákokat: csatlakozzanak a színötösök csapatához!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában