-9°
-1°
-9°

Kedves diákok! Kedves szülők!

A Fejér Megyei Hírlap az idén is meghirdeti a Színötös akciót: bemutatjuk azokat a Fejér megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra. Arra biztatunk tehát benneteket, csatlakozzatok a színötösök csapatához! Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

A jelentkezési határidő 2018. július 5. A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait a Fejér Megyei Hírlapban és a feol.hu-n közöljük. Minden színötös tanuló a kislődi Sobri Jóska Bakonyi Élményparkba szóló karszalagos belépőt kap. A kalandpark pénztárában fel kell mutatnia a gyermeke fényképét tartalmazó napilapot.

Színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Fejér Megyei Hírlap július 11-i számában jelent meg: ide kattintva tekintheti meg.

A második csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 14-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A harmadik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 16-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A negyedik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 17-ei számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A ötödik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 21-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A hatodik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap augusztus 9-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A hetedik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap augusztus 9-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.