Kedves diákok! Kedves szülők!

A Fejér Megyei Hírlap idén is meghirdeti a Színötös akciót. Bemutatjuk azokat a Fejér megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra. Arra biztatunk tehát benneteket, csatlakozzatok a színötösök csapatához! Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Ha idén, a járvány helyzetre való tekintettel, az iskola nem rendez bizonyítványosztást, a bizonyítvány fényképe helyett elfogadjuk a gyermek Kréta rendszerben bejegyzett év végi osztályzataikról készült képernyőfotókat is.

A jelentkezési határidő 2020. július 6. 14.00 óra.

A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait július 10-től a Fejér Megyei Hírlapban és a feol.hu-n közöljük.

Legyünk büszkék megyénk színötös tanulóira!

Büszkeségeink: íme a 2020-as színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Fejér Megyei Hírlap július 14-i számában jelent meg: ide kattintva tekintheti meg.

A második csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 21-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A harmadik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 28-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A negyedik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 30-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

Tavalyi büszkeségeink: íme a 2019-es színötös tanulók

Az első csokornyi kitűnő tanulót, akik a Fejér Megyei Hírlap július 18-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

A második csokornyi kitűnő tanulót, akik a Fejér Megyei Hírlap július 23-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

A harmadik csokornyi kitűnő tanulót, akik a Fejér Megyei Hírlap július 25-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

A negyedik csokornyi kitűnő tanulót, akik a Fejér Megyei Hírlap július 30-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

Tavalyelőtti büszkeségeink: íme a 2018-as színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Fejér Megyei Hírlap július 11-i számában jelent meg: ide kattintva tekintheti meg.

A második csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 14-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A harmadik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 16-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A negyedik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 17-ei számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A ötödik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap július 21-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A hatodik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap augusztus 9-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A hetedik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Fejér Megyei Hírlap augusztus 9-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.