DRV ZRT.

2017.11.29. 11:57

Ismét csőtörés okoz bosszúságot Felsőcikolán

A Pusztaszabolcshoz tartozó településrészen hétfőn ismét csőtörés történt, és a vízszolgáltatás szerdán délelőttig még nem állt helyre.

Bokros Judit

Cikolapusztán nyáron volt utoljára csőtörés, akkor ez és egy másik probléma miatt kellett nélkülözniük az ivóvizet a helyieknek.

November 27-én, hétfőn ismét vízhiányról panaszkodtak a településrészről az önkormányzatnál. Csányi Kálmán polgármestertől megtudtuk: újabb csőtöréssel szembesültek, a nyári helyszíntől körülbelül 30 centiméterrel. A hiba kijavításán már elkezdtek dolgozni a DRV szakemberei, s a hiba fennállásáig szintén a szolgáltató szállítja a helyieknek lajtos kocsival az ivóvizet.

A polgármester hozzátette: mindezzel egy időben elkezdték a hiteles mérőóra fölszerelését a kútfejre, hogy pontosan tudják mérni a lakók vízfelhasználását. Ezzel a feladattal is végeznek azonban szerdán, s várhatóan a csőtörést is sikerül megszüntetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában