Életmód

2015.07.12. 11:38

Milyen az egészsége a különböző csillagjegyeknek s milyen életmód felelne meg nekik?

Múlt heti sorozatunkat folytatjuk:

Oroszlán: képes addig hajtani magát, míg végül minden energiája elfogy. Jellemző rá a magas vérnyomás, s gyakran lelki tényezők állnak a betegségei hátterében. A hátfájás sem ritka nála. Járjon rendszeresen a természetbe, egy kis séta a szabadban nyugtatja az idegrendszert és fejfájás esetén is jót tesz.

Szűz: általában a feszültség gyakori tényező az életében. Az ebből eredő betegségek pedig a gyomorra mehetnek rá. Ízületi panaszai az esetleges korábbi sérüléseinek köszönhetőek. Emésztése sem a legmegfelelőbb, ami a kiegyensúlyozatlan táplálkozásnak tudható be. Javasolt a méregtelenítő kúra beiktatása, amely megmozgatja a beleket.

Mérleg: általában alvászavarral küszködik, gyomorbántalmai vannak és az emésztése sem megfelelő. Anyagcseréje alapvetően gyors, de azért érdemes odafigyelni, hogy mikor mit eszik. Sok folyadékot fogyasszon, ami átmossa a veséket, ezáltal csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát! Pihenjen és relaxáljon többet, ebben akár a jóga is segítségére lehet.

Skorpió: leggyakrabban a nemi szervekkel kapcsolatos betegségek támadják meg. A gyakori fáradtság, rossz közérzet is ezeknek köszönhető. Kerülje a túlzott só fogyasztást, mozogjon többet. A gyakori húgyúti betegségek, vesebántalmak érdekében is fogyasszon sok folyadékot, hiszen az átmossa a szerveket.

Pintér Beáta spirituális életvezetési tanácsadó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!