Életmód

Az ásványékszerek napjainkban minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen igényes megjelenésükkel és számos, egészségre gyakorolt jótékony hatásukkal szolgálják a megjelenést és az életminőséget.
SZÉKESFEHÉRVÁR - Világnappal hívják fel a figyelmet a gyógytornászok egy igen fontos, nélkülözhetetlen terápiás módszerre: szeptember 8-a ugyanis a fizioterápia világnapja. De vajon mit is jelent ez és mi a különbség a fizioterápia és a fizikoterápia közö
SZÉKESFEHÉRVÁR Nem csak a kismamák, de a sportolók körében is forog a "szétnyílt has" fogalma. Vajon kit érint és mit lehet tenni ellene? Erről kérdeztük a fehérvári Rusznák Renáta várandós és szülés utáni regenerálótorna-oktatót.
SZÉKESFEHÉRVÁR - Nem csak a kismamák, de a sportolók körében is forog a „szétnyílt has” fogalma. Vajon kit érint és mit lehet tenni ellene? Erről kérdeztük a fehérvári Rusznák Renáta várandós és szülés utáni regenerálótorna-oktatót.
ISZKASZENTGYÖRGY, SZÉKESFEHÉRVÁR Hihetetlen mennyiségű immun-anyag van benne, átsegíti a gyermeket a betegségeken, erőssé és okossá tesz - mindez az anyatej csodálatos hatása, amelyről az anyatejes táplálás, vagy ahogy a laktációs tanácsadó hangsúlyozza: