Kiaknázatlan felhasználási lehetőségek2024.03.24. 20:00Kuka helyett a tányérra kerüljön! – ehető gyomok, növényi hulladék felhasználási módok és még sok más
Gasztronómia2022.08.24. 13:20Borbás Marcsi: akkor lehet jó konyhát csinálni, ha vannak jó termelőink (videó)A műsorvezető a családi hagyományokról, a magyar gasztronómia helyzetéről és a megváltozott világunkról beszélt a Mandinernek.A műsorvezető a családi hagyományokról, a magyar gasztronómia helyzetéről és a megváltozott világunkról beszélt a Mandinernek.
Gyönyörű lett a virágmező2022.05.03. 20:00Vannak, akik nem is szednek virágot, csak fényképezkednek a nagyvenyimi tulipánkertben
A Távol-Keletről érkeznek vendégmunkások2022.02.09. 20:00Munkaerőhiány mutatkozik a Fejér megyei kertészetekben isSúlyos munkaerőhiánnyal küzdenek a zöldség- és gyümölcstermesztő vállalkozások. Miután a hazai, de a határon túli idénymunkások is „elfogytak”, az ország több részében távol-keleti dolgozókat foglalkoztatnak.Súlyos munkaerőhiánnyal küzdenek a zöldség- és gyümölcstermesztő vállalkozások. Miután a hazai, de a határon túli idénymunkások is „elfogytak”, az ország több részében távol-keleti dolgozókat foglalkoztatnak.
Reprezentatív kutatás2022.02.03. 10:33A magyarok leginkább nagy boltláncokban szerzik be a zöldséget és gyümölcsötA lakosság 39 százaléka havonta több mint 5 ezer forintot költ zöldségekre és gyümölcsökre.A lakosság 39 százaléka havonta több mint 5 ezer forintot költ zöldségekre és gyümölcsökre.