Más koncepció

2024.04.24. 17:21

Második telephelyét nyitotta meg Székesfehérváron a Daniella Villamosság

A 39 telephellyel rendelkező debreceni székhelyű családi vállalkozás második üzletét nyitotta meg Székesfehérváron a Szent Flórián körúton.

Déri Brenda

A megnyitón beszédet mondott Cser-Palkovics András polgármester és Hadnagy Ernő ügyvezető igazgató

Fotó: Déri Brenda / FMH

Állófogadással egybekötött nyitóünnepséget tartott április 24-én, szerdán a Daniella Villamosság második székesfehérvári telephelyén. A több mint 30 éves múlttal rendelkező debreceni gyökerű cég ügyvezető igazgatója, Hadnagy Ernő a megnyitón elmondta: 10 évvel ezelőtt nyitották meg első üzletüket Székesfehérváron, a tapasztalatok pedig azt mutatták, hogy tovább kell bővülniük a megyeszékhelyen egy második telephellyel is. Ez ugyanekkor már egy más vevői szegmens igényeit hivatott kiszolgálni. 

– Talán közhelyes, de szokták mondani, hogy a válságok egyben lehetőségek is és ez valóban így van. A 2008-as, 2009-es évek válságos időszakában döntöttük el, hogy kiépítünk egy telephelyhálózatot és lefedjük az ország egész területét. Ennek a fő oka az volt, hogy szerettünk volna közelebb kerülni a vevőinkhez és felmérni az igényeiket. Ma újra válságokon megyünk keresztül, de az nem változott, hogy a Daniella bővül és terjeszkedik, de ezúttal itt, Székesfehérváron. Egy teljesen más koncepcióval, újonnan nyíló üzletünkben az ipari vevőket szolgáljuk ki – fogalmazott az ügyvezető igazgató, majd hozzátette azt is, hogy mindez a beszállítóik nélkül nem menne, hiszen nagy szerepet játszanak a cég sikeres működésében.

Az új üzlet más vevői szegmenst szolgál ki
Fotó: Déri Brenda / FMH

Hadnagy Ernő azt is elárulta, hogy az első székesfehérvári telephelyükön sikerült először elérniük az 1 milliárdos forgalmi szintet. 

A megnyitón részt vett Cser-Palkovics András polgármester is, aki mindenekelőtt megköszönte, hogy a Daniella Villamosság annak idején is Székesfehérvárt választotta. 

– Az akkor egy megelőlegezett bizalom volt, hiszen nyilván egy új területre érkezett a cég. De ez a mai, már kevésbé megelőlegezett bizalom, mivel már van helyismeretük, tapasztalatuk és ebből fakadóan tudta a cég, hogy miért szeretne egy második üzletet nyitni városunkban, amely ráadásul más, mint a korábban nyitott – hallhattuk a városvezetőtől, aki beszédében megemlítette az Egyensúly Intézet kutatását is, melyben 53 indikátor alapján hasonlították össze a településeket. Mint mondta a megyeszékhelyek kategóriájában a legfejlettebb nagyvárosnak és a leggyorsabban fejlődőnek is Székesfehérvárt nevezték meg. Ehhez azonban szükség van – mondta – azon szolgáltatásokra, amelyek a várost választják, hogy a helyiek helyben tudják beszerezni azt, amit szeretnének.

A megnyitó után tombolasorsolásra és állófogadásra várták a jelenlévőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában