Köszönjük munkájukat!

2018.03.08. 07:00

Mindennapok hősei: Öt kategóriában díjaztak a fehérváriak szavazatai alapján

A Mindennapok hősei elismeréseket szerdán délután adták át a Fehérvári Civil Központban.

Borsányi Bea

Öt hétköznapi hős kapott elismerést

Fotó: Koppán Viktor Dávid/fejermegyeihirlap

Az eseményen részt vett Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke, Molnár Tamás civil és ifjúsági ügyekért felelős tanácsnok és Vermes Gábor, a Városi Nyilvánosságért Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A veszprémi Városi Nyilvánosságért Alapítvány ötödik alkalommal szervezte meg a programot több nagyvárosban, így Székesfehérváron is. A cél, hogy olyan embertársainkra hívják fel a figyelmet, akik munkájukkal vagy csak egyszerű hétköznapi tetteikkel megkönnyítik, segítik az életünket.

Öt hétköznapi hős kapott elismerést
Fotós: Koppán Viktor Dávid/fejermegyeihirlap

A város lakói tavaly decemberben öt kategó­riában voksolhattak a címre legérdemesebb emberekre. Kitüntetésben részesült Szabó Dorina címzetes rendőr törzsőrmester (rendőr), Takács József tűzoltó alezredes (katasztrófavédelem), Gönczi Gábor, az EgészségDOKK Alapítvány szakmai vezetője (szociális munkás), Sári Marianna ápolónő (egészségügy), valamint Turda Sándor nyugdíjas polgárőr (civil szervezeti tag).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!