Sport

2013.05.23. 14:18

Nikolics újra a többiekkel a Vidiben

Székesfehérvár - Nikolics Nemanja, a Videoton FC labdarúgója néhány hete szenvedett súlyos agyrázkódást a Győr elleni Magyar Kupa-elődöntő visszavágóján.

Bobory Balázs

A csatár sokáig csak feküdhetett, azonban a legutóbbi orvosi vizsgálatok eredményei negatívak lettek, így Nikolics újra a társakkal edzhet és minden esély megvan rá, hogy az utolsó fordulóban, jövő héten a Pécs ellen pályára is lépjen. A fehérváriakra egyébként vasárnap vár újra feladat az NB I-ben, a piros-kékek Kecskemétre utaznak. Egy győzelem szerencsés esetben az ezüstérmet jelentené...

 

 

Minden Videoton-szurkoló bízik abban, hogy kedvenc labdarúgó-csapatának sikerül begyűjteni az ezüstérmet a bajnokságban és ezzel az Európa Ligában indulhat a nyáron az együttes. A Magyar Kupa szerdai döntőjében a Debrecen 2-1-re verte a bajnok Győrt, ezzel pedig eldőlt, hogy a Vidi - ha eléri célját -, az EL első selejtező körében már pályára lép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!