Sport

2011.10.13. 05:50

Anett és Liliána sikere az egyes fogathajtó ob-n

Iszkaszentgyörgy, Vajta - Izsákon, a póni egyes fogathajtó magyar bajnokság döntőjében két, Fejér megyei ifjú hölgy is egyaránt a dobogón végzett.

V. Varga József

Az országos bajnokság döntőjében Fejér megyét a vajtai Érsek Anett és az iszkaszentgyörgyi Szajkó Liliána képviselte,   méghozzá igen eredményesen. A junior kategóriában  - ami a 12-14 évesek mezőnyét jelenti  - mindkét 12 éves lány keményen küzdött, hiszen a dobogót tűzték ki célul. Amint az edzőiktől megtudtuk: a szabályok értelmében ők még csak póni egyes fogatot hajthattak.

A két versenynap során versenyzőink a következő eredményeket érték el, díjhajtás: Anett 5. hely, Liliána 3. hely; maratonhajtás: Anett 1. hely, Liliána 5. hely; akadályhajtás: Anett és Liliána megosztott 1. hely. Összetettben így alakult ki a végeredmény: 2. helyezett Érsek Anett (Vajta, Süti nevű pónijával, edzője Juhász László négyesfogathajtó-világbajnok), 3. helyezést ért el Szajkó Liliána (Iszkaszentgyörgy, Edda nevű pónijával), edzője Jámbor Vilmos és Udvari Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!