Sport

2009.02.25. 03:29

Vadmacskák és Démonok

<b>Székesfehérvár</b> - A női jégkorongbajnokság 5-6. helyéért folyó rájátszásban a fehérvári Vadmacskák az első mérkőzésen 16-1-re verték a Miskolcot.

Parall Bálint

Múlt hét szombaton látták vendégül a fehérvári Vadmacskák - Adamek Szilvia, Bögyös Dóra, Dékány Mária, Erdős Zsuzsanna, Kuti Karina, Ladányi Katalin, Ladányi Lídia, Mácsai Krisztina, Oláh Annamária, Szabó Vanda, Szemerei Babett, Turi Katalin, Tőke Barbara, Udvari Dorottya, Vízi Fruzsina Réka, edzőjük Kiss Norbert - a Miskolci Démonokat a jégcsarnokban. A Márkus János, Baros Bálint által vezetett mérkőzésen a fehérváriak 16-1 (8-1, 5-0, 3-0)-re verték az 5-6. helyért folyó rájátszás első mérkőzésén a vendégeket. Ugyan a miskolciak kezdték a gólgyártást, ám a fehérváriak Szemerei (3), Szabó (4), Erdős, Bögyös (2), Tőke (2), Vízi (2), Ladányi, Oláh találataival tulajdonképpen letakarították a Démonokat a jégről. A két győzelemig tartó párharc második felvonására Miskolcon kerül majd sor, de hogy mikor, az egyelőre még kérdéses.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!