Fordulat jön?

2023.11.06. 08:30

Madeleine McCann-ügy: megindult a hajsza a döntő bizonyíték után

A kis Maddie tragikus sorsa 2007 óta nem hagyja nyugodni a világot.

MW

Madeleine McCann

Forrás: AFP

A kislány 16 éve tűnt el rejtélyes körülmények között a portugáliai nyaralóból, ahol családjával együtt pihentek. Az egyik éjszaka a szülei egy közeli étterembe mentek vacsorázni, viszont mire hazaértek a felnőttek, a hároméves kislánynak csak hűlt helye volt. 

Mivel semmi nyomot nem találtak azóta sem, ez a történelem egyik legrejtélyesebb gyerekrablása.

Azonban mostanra a rendőrségnek már van egy sztorija, csak éppen bizonyítani nem tudta semmivel:

feltételezésük szerint a német bűnöző, Christian Brueckner rabolhatta el és gyilkolhatta meg a kislányt.

Ezt abból sejtették, hogy Christian Brueckner abban az időszakban a portugál nyaralóövezetben garázdálkodott: lopott, betört otthonokba, gyerekeket, fiatalokat és nyugdíjasokat erőszakolt. A nyomozók úgy sejtik, hogy köze lehet Maddie eltűnéséhez.

A rendőrség most egy adathordozót keres nagy erőkkel, ugyanis Brueckner minden áldozatáról csinált néhány fotót, hogy – mintegy trófeákat begyűjtve – örökre emlékezzen „diadalaira”. Amennyiben igaz ez az információ, akkor a kislányról is kellett képet készítenie – írja a Bors.

Az is kiderült, hogy amikor néhány hónappal ezelőtt a tavat kutatták át ismét, akkor nem a kislány holttestét keresték, hanem ezt az adathordozót, de egyelőre nem találták meg – olvasható a Mirror cikkében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!