Jégkorong

2011.05.26. 16:43

A Dunaújváros indulhat az osztrák hokiligában, ha tud

A dunaújvárosi Dab.Docler engedélyt kapott a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) elnökségétől, hogy induljon az osztrák első- vagy másodosztályú ligában, amennyiben teljesíti az ottani feltételeket, és az ob I-ben is indít csapatot.

MTI

A Dab korábban jelezte: ha lehetősége nyílik az EBEL I. vagy II. osztályában szerepelni, akkor – amennyiben az anyagiak engedik – létrehoz egy farmcsapatot, és azt indítja az ob I-ben. Mivel az osztrákok még nem jelezték pontosan, milyen feltételeknek kell megfelelni az első, illetve a második ligában, az MJSZ elnökségének csütörtöki döntése még nem jelenti automatikusan, hogy az újvárosiak két fronton vállalják a megméretést.
A Fehérvár tartalékegyüttese is érdeklődött az osztrák II. osztály iránt, de a klub jelezte: mivel első csapata az EBEL-ben már érdekelt, és nem tudna még egy alakulatot indítani az ob I-ben, így nem képes két együttessel is külföldön szerepelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!