Játékoskeringő

2024.01.09. 17:37

Akár válogatott középpályás is érkezhet a Vidibe

Szinte borítékolható, hogy a távozó Kovács Dániel, Kenan Kodro, Deybi Flores trió mellett érkeznek is olyan játékosok a most épp Horvátországban edzőtáborozó fehérváriak keretébe, akik meghatározó szerepre jelentkeznek.

Ferencz Balázs

Vécsei Bálint 12 meccset játszott a válogatottban

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Földi Imre

Két fiatalt már szerződtetett a piros-kék egylet, Simut Mario az NB II-es Haladásból érkezett, míg a 16 esztendős Kovács Patrik a Vasas NB III-as együttesétől jött. Nem tűnik alaptalan pletykának, hogy újabb válogatott játékossal bővülhet a Vidi hadteste. 

A Kazincbarcikáról indult, majd a Honvédban nevelkedett, az olasz Leccében és a svájci Luganoban légióskodó Vécsei Bálint a Ferencvárossal négy bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert. Legutóbb a japán Vissel Kobe középpályása volt, most azonban szabadon igazolható a  12-szeres magyar válogatott középpályás. 

Vécsein kívül akár a 27 éves szlovén csatár, a legutóbb az izraeli Hapoel Tel Avivban futballozó Alen Ozbolt is Fehérváron köthet ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában