kézilabda

2021.10.08. 21:31

A listavezetőt fogadja az Alba-MÁV-Előre

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 5. fordulójából előrehozott mérkőzésen látja vendégül a Grőber, Madár páros által irányított együttes az éllovas Dunaharaszti MTK gárdáját szombat este 17.30-tól a VOK-ban.

Krebsz András

A szezont vereséggel indító, ám utána két diadalt arató albásokra kemény feladat vár a hétvégén, Bárdos Gergőék ugyanis az eddig százszázalékos DMTK csapatát próbálják meg két vállra fektetni. A Pest megyei klub a két könnyedebb sikerét követően Tökölön is nyerni tudott (27-30), a Minárovits-csapat Székesfehérvárra is győzelmi reményekkel érkezik. Ehhez azonban a fehérvári alakulatnak is lesz egy-két szava: Krállék védekezése három forduló alatt összeállt (a Szalczinger János vezette védelem kapta eddig a Déli-csoportban a legkevesebb találatot), a támadásokkal viszont még akad probléma.

A csoport másik Fejér megyei csapata, a nulla ponttal az utolsó helyen szerénykedő Martonvásár legközelebb csak október 16-án lép parkettre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában