Frissen Fejérből

2021.08.02. 15:46

Új edző a Titánoknál

Az idei szezontól a nemzeti akadémiai rendszernek köszönhetően az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiához tartozó Fehérvári Titánok csapata bejelentette az együttes új vezetőedzőjét, Anatoli Bogdanovot.

Beke Zsombor

Az ukrán-finn szakember TPS Turku U18-as együttesétől érkezik Fehérvárra. A 2010-ben az aktív jégkorongos pályafutásával felhagyó Bogdanov sokáig a Turku U16-os korosztálya mellett dolgozott először másodedzőként, majd később vezetőedzőként. Utóbbi pozíciót töltötte be a finn gárda U18-as gárdájánál is a 2020/2021-es idényben.

– Egész edzői karrierem során fiatalokkal dolgoztam, így mondhatom, ismerős a korosztály. Szeretném felmérni, milyen szinten állnak a srácok, majd hozzájárulni fejlődésükhöz néhány dologgal, amit Finnországban tanultam. A játékosok az elsődlegesek számomra, és minden tőlem telhetőt megteszek majd, hogy fejlődésükkel elérjék azokat a célokat, amiket maguk elé kitűztek ebben a sportban – nyilatkozta kinevezését követően a fehérváriak honlapjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában