pafc

2021.07.14. 22:38

Elkezdték a hölgyek is

Bő egy hónapja még osztályozón volt érdekelt a Puskás Akadémia női labdarúgócsapata, a héten már megkezdődött a felkészülési időszak. A felcsútiak immáron az első osztály küzdelmeit szem előtt tartva edzenek az új idényre.

Beke Zsombor

Munkában a PAFC női csapata Fotó: Puskás Akadémia

Fotó: Barbara Gabriella

A Puskás Akadémia női együttese a tavalyi szezonban az NB II. nyugati csoportjának az élén végzett, majd az első lehetőséget, a keleti bajnok, Soroksár elleni rájátszást elbukták Halászi Kinga lányai. A második, osztályozós eséllyel azonban már éltek a felcsútiak, a KÉSZ-Szent Mihály SE ellen sikerült kiharcolni az első osztályú tagságot, miután hazai pályán 2-1-re nyert a PAFC, majd az idegenbeli döntetlen után a Fejér megyeiek örülhettek. A héten, immáron az első osztályra készülve kezdte el a munkát a Puskás.

Munkában a PAFC női csapata
Fotó: Puskás Akadémia

– Nagyon vártuk már, hogy elkezdjük a felkészülést – mondta a felcsútiak honlapjának Halász Kinga, a csapat vezetőedzője. – Mindenképpen szerettünk volna rutinosabb húzóembereket igazolni, hiszen továbbra is nagyon fiatal a keretünk. Öt hét van az első bajnoki mérkőzésig, bőven lesz időnk összecsiszolódni. A csapat munkamorálja kiváló, de majd az első fordulók után derül ki, hogy ez mire lesz elég.

– Boldogok vagyunk, hogy sikerült feljutnunk – nyilatkozta Bajcsy Krisztina, a gárda erőnléti edzője. – Visszatéréskor mindenki jó eredményeket produkált a felméréseken. A csapat nagy lelkesedéssel és motivációval végzi az edzéseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában