Programváltozás!

2024.06.11. 15:42

Ingyenes szabadtéri koncertet ad a Quimby zenekar a Zichy-színpadon

Az eredetileg a nemrég átadott Alba Arénába meghirdetett koncert átkerült a Zichy ligetben található színpadra. A szabadtéren zajló esemény június 15-én, szombaton 20 óra 30 perces kezdéssel valósul majd meg – ráadásul ingyenesen!

Feol.hu

Fotó: Pesthy Márton / Veszprém Megyei Napló

Az elmúlt időszakban számtalan nagyvárosban és kisebb településen is ünnepi programokat rendeztek Magyarország Európai Uniós csatlakozásának évfordulójának megünneplése okán. A Quimby-koncertet azonban Székesfehérvár önkormányzata – a nemrég véget ért kampányidőszakra tekintettel – nem szerette volna ebben az intervallumban megtartani. Ebben az esetben ez egy új helyszínt és az esemény ingyenessé tételét jelentette, jelenti.

Aki korábban, még az Alba Arénába meghirdetett koncertre váltott jegyet, annak a jegyek árát visszatérítik a következők szerint: aki online, a jegymester.hu oldalán váltotta meg jegyét, annak az oldal automatikusan, várhatóan június 17-től kezdve visszatéríti az eredeti költséget.
Aki az Alba Arénában vagy a Tourinform Irodában szerezte meg belépőjét, annak kizárólag csak a Tourinform Irodában személyesen, június 17-én 9 óra, illetve július 31-én 12 óra között váltják vissza a jegyét. A szervezők hatalmas szeretettel várnak mindenkit szombat este egy közös, nyárindító programra.

Szerző: Kovács Patrik
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában