kézilabda

2021.05.20. 20:36

Visszavágna a Kohász

A K&H női kézilabdaliga 24. fordulóban a Dunaújvárosi Kohász KA a Kisvárda Master Good SE csapatát fogadja péntek délután.

Beke Zsombor

Ahogy képünkön is látszik, nagyot csatázott egymással a Dunaújvárosi Kohász KA és az Alba Fehérvár KC a női kézilabda NBI. megyei rangadóján. A sok technikai hiba miatt fordulatos lett a derbi, de a meccs nagy részén egyik csapat sem tudott megnyugtató előnyt kiépíteni. Hiába vezettek a fehérváriak három góllal, végül ugyanekkora differenciával a Kohász nyerte a rangadót 27-24-re. Bulath Anita sokszor bizonyította már klasszisát, a rutinos átlövő magabiztosan értékesítette a hétmétereseket, a végjáték sorsdöntő pillanataiban pedig jó védekezéssel és akciógólokkal döntötte el a két pont sorsát a DKKA javára

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Vérbeli rangadóra van kilátás, hiszen a tabellán egymás szomszédságában helyezkedik el a két gárda, a vendégek 16 ponttal a nyolcadikok, míg a Fejér megyeiek a kilencedik pozíciót foglalják el 14 egységgel. Februárban Kisvárdán kétgólos, 28-26-ös hazai győzelem született, így van miért visszavágniuk Bulath Anitáéknak. A 17 órakor kezdődő mérkőzésen a Kohász az új hatósági szabályok bevezetése óta először játszhat hazai pályán, immáron újra szurkolók előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában