Frissen Fejérből

2021.04.17. 09:00

Folytatódhat a harc az első helyért a megyei II. osztályban

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság a 18., illetve a 20. fordulójához érkezett.

Káldor András

A PAFC II. (fehér) otthon tartaná a pontokat

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

18. forduló

Közelebb férkőzhet riválisához a Bakonycsernye, bár a Herceghalom meccse majd egy későbbi időpontban kerül lejátszásra, így még nem tudni, hogy ez mennyiben fogja befolyásolni a folytatást. Jó mérkőzésre van kilátás Felcsúton, ahol a Csór Truck-Trailer csapata ha nyer, akkor már igazán ellenfele nyakán lóghatna.

2021. április 18., vasárnap 17.00

Puskás AFC III. (4.) – Csór Truck Trailer (5.), Pusztavám-Jüllich (12.) – Vál (7.), Pátka (6.) – Etyek (10.), Pákozd (11.) – Fehérvárcsurgó (8.), Szár (9.) – Bakonycsernye (1.)

A Bicske II. (3.) – Herceghalom (1.) találkozó elmaradt, a mérkőzést 2021. május 19-én, 18 órakor pótolják.

A PAFC II. (fehér) otthon tartaná a pontokat
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

GROUPAMA DÉLI CSOPORT

20. forduló

A legutóbbi fordulóban vesztette el első pontjait a Vajta csapata, nagy kérdés, hogy ez csak átmeneti megingás volt, vagy lehet-e keresnivalója ellene a Mezőfalvának? Az alsóházi rangadón a bajnokságban eddigi egyetlen győzelmét éppen az Aba Sárvíz ellen szerezte a Seregélyes együttese, amely vasárnap az utolsó utáni pillanatban kapott ki Előszálláson. Amennyiben még reménykednének a bennmaradásban, akkor feltétlenül hozniuk kellene ezt.

2021. április 18., vasárnap 17.00

Mezőfalva (6.) – Vajtai RSC (1.), Kálozi SE (3.) – Szabadegyháza (12.), Nagykarácsony GYSA (9.) – Baracs SE (2.), Előszállás SE (5.) – Polgárdi (7.), LMSK Cobra Sport (11.) – Szabadbattyán (8.), Seregélyes (13.) – Aba Sárvíz (10.).

Szabadnapos: Adony (4.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában