a célok változatlanok

2020.12.31. 14:13

Szilveszteri edzőváltás Bicskén: Csordás Csaba váltja Dragan Vukmirt

Az egykori kiváló NB I-es futballista, a 43 éves Csordás Csaba váltja a vezetőedzői poszton Dragan Vukmirt a harmadosztályban szerepelő Bicskei TC csapatánál. Az új szakmai vezető munkáját pályaedzőként a klub emblematikus játékosa, Móri Tamás segíti majd.

Kecskés Zoltán

A staféta átadása jelképesen és a gyakorlatban is megtörtént, Csordás Csaba a Bicskei TC sáljában

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Tessely Zoltán, a Bicskei TC elnöke sajtótájékoztató keretében – ahol jelen volt a klub elnöksége, felügyelő bizottsága, Bálint Istvánné bicskei polgármester is – tájékoztatta a nyilvánosságot az edzőváltásról.

Tessely Zoltán, a Bicskei TC elnöke (jobbra) megköszönte Dragan Vukmir (balra) munkáját és további sikereket kívánt
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Elmondta, hogy jó barátjuk, a sikeredző Dragan Vukmir visszautasíthatatlan ajánlatot kapott az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatától, így 2021-től ott folytatja pályafutását. Helyét Csordás Csaba veszi át (5 és fél évig a szombathelyi Illés Akadémián dolgozott utánpótlás edzőként, legutóbb pedig az NB II-es BFC Siófoknál volt pályaedző), aki a 42 éves Móri Tamással egyetemben másfél éves szerződést kötött a klubbal.

A staféta átadása jelképesen és a gyakorlatban is megtörtént, Csordás Csaba a Bicskei TC sáljában
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A bicskei célok az új sportszakmai vezetéssel is változatlanok, szeretnék elcsípni az 1-8. helyet az NB III-as bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában