országos bajnokság

2020.11.24. 20:28

Nem hibáztak a MÁV fiatal röplabdásai

Mindkét mérkőzése végén győztesen hagyta el a pályát a MÁV Előre Röplabda Akadémia a dr. Kotsis Attiláné nevével fémjelzett leány országos gyermek bajnokság II. osztályának soros fordulójában. A tornán a vendéglátók és a Vasas röplabdázói ellen is nyertek Horváth Virág tanítványai.

Káldor András

Horváth Virág és tanítványai remekül szerepeltek

Fotó: a klub

Szombathelyi Sportiskola–MÁV Előre

0:3 (-23, -18, -6)

Vasas KÉK–MÁV Előre

2:3 (17, -22, -13, 23, -10)

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Nagy J., Papp, Marcinka P., Szüts-Török, Lakatos, Barna, Varga L., Firedmann, Marcinka L., Kovács K., Göböly, Bíró. Vezetőedző: Horváth Virág.

– Nagyon koncentráltan, jó nyitásokkal és fogadással játszottunk a Szombathelyi Sportiskola ellen. A Vasas SC Kék csapatával egy színvonalas mérkőzést sikerült játszanunk. A fontos pillanatokban nem lankadt a figyelmünk, így tudtunk nyerni, a kényszerű edzéskihagyások ellenére is kimondottan jól teljesítettünk. A csapat nagyon együtt volt, a cserék kivétel nélkül helytálltak. Büszke vagyok a lányokra! – mondta elégedetten Horváth Virág vezetőedző.

Horváth Virág és tanítványai remekül szerepeltek
Fotó: a klub

A tabellán öt győzelemmel és egy vereséggel jelenleg harmadik az akadémia.

Egy ideig azonban nem lesz módjuk folytatni a pontvadászatot, mivel a Magyar Röplabda Szövetség a 2020/21. évi Teremröplabda utánpótlás bajnokságokat (U19–U11) 2020. november 23-tól kezdődően felfüggesztette 2021. január 15-ig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában