jéghoki

2020.10.21. 21:17

Első sikerére hajt a DAB a bajnokságban

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata csütörtökön este 18 órától a Megyeri úton, az UTE otthonában lép jégre. Az újvárosiak szeretnének pontokkal távozni a fővárosból.

Káldor András

Forrás: Pixabay

Volt némi szusszanásnyi idejük a Dunaújvárosi Acélbikáknak, hogy megemésszék a Sportclub Csíkszereda elleni hatgólos vereséget (4-10), valamint a Gyergyói HK elleni korábbi 1-5-ös zakót.

Nem véletlenül volt elégedetlen a Sportclubbal lejátszott hatvan perc utáni nyilatkozatában David Leger, az újvárosiak szakvezetője.

– Csapatként nagyon rosszul kezdtük az első harmadot, a Csíkszeredának pedig vannak olyan képzettek a játékosai, hogy kihasználták a leblokkolásunkat. A szezon elején azt is látni akarja az ember, hogy a csapata miként reagál a rossz helyzetekre, a második harmaddal ilyen szempontból elégedett lehettem, ott jól küzdöttünk, a teljesítményünk sem volt rossz, aztán jött az a nagyon balszerencsés hatodik gól. A teljesítményünk még igencsak hullámzó.

Az UTE a legutóbbi bajnoki mérkőzésén három találattal múlta felül a Titánokat, még ők sincsenek a topon a koronavírus-járványt követően, de akadtak igen veszélyes akcióik és támadásaik is a harmadok alatt a fehérváriak ellen. Az Acélbikák pedig abban bízhatnak, hogy védelmük stabilizálódni fog az angol válogatott David Philips érkezésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában