kézi

2020.08.06. 19:49

Kialakult a végleges menetrend

Az Alba FKC női kézilabdázói az utolsó edzőmeccset augusztus végén vívják, hazai pályán.

Horog László

AZ Érd ellen a fiatal beálló, Varga Emőke veszélyeztet F.: Alba FKC

A felkészülést szokatlanul korán, június 2-án kezdték a kék-fehérek a következő idényre, a júliusi, mátraházi edzőtáborozás szakította meg a tréningek monotóniáját, valamint megkezdődtek az edzőmeccsek is. Az első, gyakorló összecsapást Érden vívták a fehérváriak, 25-25-re végeztek, majd az MTK-val találkoztak a Népfürdő utcában, 33-29-es győzelmet arattak a remeklő, tíz gólig jutó Afentaler Sára vezérletével. Szerdán zárt kapus derbin fogadták az érdieket, félidőben két góllal vezettek, végül 27- 21-re győztek Deli Rita tanítványai. Megint Afentaler volt a mezőny legjobbja, hat gólig jutott, a többiek is megtették a magukét, a két kapus, Tea Pijevic és Dányi Bernadett magabiztosan őrizte hálóját. Az Alba legközelebb pénteken lép pályára, 16 órakor Mosonmagyaróváron vívnak edzőmeccset, jövő kedden, hazai pályán bizonyíthatnak, ismét az Érd vendégeskedik a koronázóvárosban, 17 órakor. A klub vezetői úgy tervezik, ez a meccs már nézők előtt zajlik.

AZ Érd ellen a fiatal beálló, Varga Emőke veszélyeztet F.: Alba FKC

Augusztus 15-én, szombaton 13 órakor a Mosonmagyaróvár viszonozza a hétvégi, határszéli kirándulást, augusztus 21-én, pénteken 15.45-kor Kozármislenyben lépnek pályára, az utolsó edzőmeccset pedig augusztus 28-án, pénteken 16 órakor vívják, szintén hazai pályán, a tavalyi szezonban újonc, a várakozás felett szereplő, több, korábbi albással megerősített Szombathely ellen. Ezzel zárulnak a felkészülési találkozók, majd ha minden jól alakul, a következő hétvégén elrajtolnak a legmagasabb osztály küzdelmei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában