pénzügyi gondok

2020.06.15. 08:00

Az Aba Sárvíz FC Egyesület cáfolta Mikulát

A Fejér Megyei Hírlap Pusztaszabolcs és környéke oldalán 2020. június 12-én terjedelmes cikket közöltünk le Mikula Lajos polgármester levele apropóján.

Korondy Tamás

Lehet, hogy a Seregélyes elleni hazai győzelemmel búcsúzik a focitól az Aba Sárvíz FC

Fotó: Fehér Gábor (FMH-archív)

A cikk Milliókat követelnek rajtuk címmel jelent meg, és elsősorban az Aba Sárvíz FC, valamint az önkormányzat anyagi kapcsolatát elemzi, illetve tár fel abból részleteket.

Az írásban Mikula Lajos polgármester egyik állítását idéztük ekképpen: „... a 2019. évi, önkormányzatnak elküldött elszámolásokból az látszik, hogy a fennálló tartozás többszörösét is kifizették az egyesület egyes tisztségviselőinek úgy, hogy a pályagondnok után például hónapokig nem fizették be az adókat és a járulékokat, így a munkatársuknak nem volt egészségbiztosítása.”

Az Aba Sárvíz FC Sportegyesület elnökségi tagjai egy levelet juttattak el szerkesztőségünknek, amelyben cáfolják a polgármester fent idézett állítását. „Az Aba Sárvíz FC Sportegyesület tisztségviselői társadalmi megbízatásban, ellenszolgáltatás nélkül végezték munkájukat. Díjazásban az egyesület alkalmazásában álló szakmai vezető, pályagondnok és az edzők részesültek.” – írták az egyesület elnökségi tagjai.

A június 12-i cikkünk többi részével kapcsolatban nem jeleztek az egyesület elnökségi tagjai.

Vezető képünk archív felvétel. Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában