Megye I

2024.05.02. 11:21

A Mezőfalva örülhetett a végén

A Fejér vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójából pótolt mérkőzésen a KK Grain-Kft.-Mezőfalva mindhárom pontot hazavitte a Bodajk SE otthonából. Ezzel a vendégek tavasszal megszerezték első győzelmüket.

Káldor András

A Mezőfalva első gólját Németh László (piros, 10) szerezte

Forrás: mezohír.hu

Bodajk SE – KK Grain Kft.- Mezőfalva 0–2 (0–2)

Bodajk, 100 néző

Vezette: Góbi Soma Gábor.

Bodajk: Nagy M. – Fejes (Moór), Kajdi, Czéh, Kurcz – Lázár, Farkas Cs., Gyarmati, Csapcsár – Bőhm, Farkas K. (Varga R.). Vezetőedző: Bregócs Gergő.

KK Grain Kft.-Mezőfalva: Kovács Á. – Sági (Németh B.), Balázs, Rózsahegyi, Villám (Kovács B.) – Török, Márki (Csontos), Németh L. (Szabó O.), Mekota – Kovács K. (Rakonczai), Morár. Vezetőedző: Villám Balázs.

Gól: Németh L. (18.), Sági (40.).
Jók: Nagy M., Kurcz, ill. Sági, Rózsahegyi, Németh L,,

Jól kezdett a hazai csapat, saját térfélen megszerzett labdákból vezettek veszélyes kontratámadásokat és a 10. percben óriási lehetőséget szalasztottak el. Ekkor Farkas Csongor remekül ugratta ki Bőhm Leventét a baloldalon, centerezéséről Kurcz Balázs alig maradt le, a hosszú oldalon érkező Lázár Dezső 5 méterről fölé lőtt. Éledeztek a vendégek, irányították a játékot és a 18. percben nem tudtak felszabadítani a bodajki védők, egy kapu előtt keresztbe gurított labdát Németh László 3 méterről passzolt a kapuba, 0-1. Megzavarodott a vendéglátó, és Nagy Márknak többször is bravúrral kellett menteni egészen a 40. percig. Ekkor lemásolta első találatát a Mezőfalva, egy balról keresztbe lőtt labdát Sági József passzolt 3 méterről a kapuba, 0-2. A második félidőben hosszú labdákkal próbálkozott a Bodajk, de egyetlen igazi helyzetet tudtak csak kialakítani a 61.percben Bőhm keresztbe lőtt labdájára Kurcz érkezett, de kimaradt a ziccer. A mérkőzés hátra levő részében a vendégek jól tartották az eredményt, és végül a jobb helyzet kihasználásának köszönhetően megérdemelten vitték el a három pontot.
Tudósított: Kovács Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában