Megye II

2024.05.02. 10:57

A listavezetők újabb sansza

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában Északon a tabellát vezető Bakonycsernye újabb lépést tehet a bajnoki cím megnyerése felé, amennyiben legyőzi a Vált, míg Délen az előző fordulóban vereséggel záró Adony csapata, ha nyer a sereghajtó Besnyő ellen, akkor megszilárdíthatja első helyét a szabadnapos Baraccsal szemben.

Káldor András

A Bakonycsernye (piros-fekete) ősszel Válon háromgólos győzelmet aratott

Fotó: Kricskovics Antal

ÉSZAKI CSOPORT

A hajrájához érkeznek a csoport küzdelmei, és a Bakonycsernye csapata, ha hozza a szombati találkozóját nem valószínű, hogy elveszítené az aranyérmet. A Puskás Akadémia III. együttese is begyűjtheti a három pontot, hiszen kicsi az esély arra, hogy a Magyaralmás négy mérkőzés óta tartó vereségsorozata Felcsúton megszakadna. A bronzéremért folytatott csatában a Mór II. hazai pályán a tabella végén kullogó Pákozd elleni sikerrel befoghatja a szabadnapos Pátkát, míg igen kiélezett küzdelemre van kilátás Száron, ahol az Etyek gárdája vendégeskedik.      

2024. május 4., szombat, 17:00
Bakonycsernye (1.) – Vál (10.)
2024. május 5., vasárnap, 17:00

Puskás Akadémia III. (2.) – Magyaralmás (11.), Videoton Baráti Kör (12.) – Herceghalom (8.), Mór II. (4.) – Pákozd (13.), Szár (6.) – Etyek (5.), Mány-Csabdi (9.) – Fehérvárcsurgó (7.)
Szabadnapos: Pátka (3.)

DÉLI CSOPORT
A csoport rangadóját Nagykarácsonyban rendezik, ahol az előző játéknapon a listavezető Adonyt „lesimázó” Polgárdinak pontot, pontokat kell szerezni ahhoz, hogy vendéglátója ne érje utol. A hazaiak eddig mindössze egyszer kaptak ki otthonukban, a Polgárdi mellett pedig az szól, hogy idegenben kilenből öt alkalommal bezsebelték a három pontot. A tabella szomszédok összecsapásán, Abán a saját pályáján igen jó mérleggel, négygólos átlaggal bíró házigazdák nehéz meccsre számíthatnak a Sárosd II. ellen, bár a vendégek idegenben eddig csak kilenc pontot gyűjtöttek.   
2024. május 5., vasárnap, 17:00

Adony (1.) – Besnyő (13.), Sárszentmihály-Masterplast (12.) – Beloiannisz (6.), Nagykarácsony (4.) – Polgárdi (3.), Nagyvenyim (5.) – Káloz (10.), Előszállás (11.) – Seregélyes (9.), Aba Sárvíz (7.) - Sárosd II. (8.)
Szabadnapos: Baracs (2.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában