Aqvital FC Csákvár

2020.01.27. 18:51

Iksz a japánok ellen

Vasárnap délidőben játszotta le második spanyolországi felkészülési mérkőzését a másodosztályú Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata.

Korondy Tamás

Fotó: pixabay.com

Shonan Bellmare–Aqvital FC Csákvár 2-2 (1-2)

Marbella, Santa Maria Football Pitch

Shonan: Ishihara – Iwasaki, Kaneko, Fukuta, Yokokawa, Sakuma, Taichi, Hara, Saito, Shibata, Tani. Vezetőedző: Bin Ukishima.

A II. félidőben pályára lépett: Tomii, Miyuki, Umesaki, Ibisuki, Tarik, Nakagawa, Ohashi, Daiki, Suzuki, Mawatari, Sawada.

Aqvital: Markek – Kiprich D., Albert I., Tányéros – Major, Kocsi B., Mészáros D., Madarász, Galambos – Sejben, Baracskai. Vezetőedző: Visin­ka Ede.

A II. félidőben pályára lépett: Hermány, Mim, Szabó N., Sipos, Daru, Pratsler, Koch, Vörös, Posztobányi, Papp M.

Gólszerzők: Fukuta, Saito, illetve Sejben, Pratsler.

Az NB II-ben szereplő, jelenleg a negyedik helyen tanyázó sárga-kékek ellenfele a japán első osztályban játszó (J1 Leauge) és 2018-ban egészen a kupagyőzelemig menetelő hiracukai gárda volt, amely három napja 1-0-ra legyőzte a román Gaz Metan együttesét. Különösen az első félidőben játszottak jól a csákváriak, a folytatásban már több volt a hiba, egyenlítettek is a kele­tiek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában